Evenimente

Get United

01.12.2018

Jib and Party

Păltiniș Arena a dat startul sezonului de iarnă Sâmbătă 1 Decembrie 2018 cu un concurs de Jibbing Ski și Snowboard dedicat riderilor cu un nivel ridicat de dat.

Concurenți din toată țara au fost prezenți la Get UNITED Jib contest unde s-au întrecut cu trickuri tehnice pe un set-up pe măsură care a fost compus din 10m Crooked Rail și 6m Watherfall Rail.

Ideea unui set-up progresiv a fost primită cu bucurie de către toți participanții. Combinațiile de trickuri au curs încă de la sesiunea de calificări și au excelat în sesiunea de finală de la ora 20. Riderii s au motivat cu trickuri "back to back", bătălia pentru podium a fost acerbă până la final. Veniți din Miercurea Ciuc, schiorul Pap Koppany și snowboarderul Gergo Iszlay au reușit trickurile cele mai tehnice și stylish care le-au adus senzații tari atât lor cât și spectatorilor.

Muzica a fost aleasă de DJ DEX și evoluția concurenților a fost comentată la microfon, riderii s-au ridicat la nivelul așteptărilor și au combinat trickuri explorând potențialul traseului de concurs.

Spectatorii au rezistat în frig pentru a urmării și încuraja evoluția participanțiilor pe toată durata concursului.

Podium snowboard
Loc 1 Gergo Iszaly, Miercurea Ciuc
Loc 2 Peter Tăpălagă, Baia Mare
Loc 3 Peter Almași, Baia Mare

Podium ski
Loc 1 Pap Koppany, Miercurea Ciuc
Loc 2 Ștefan Mirescu, Sibiu
Loc 3 Botond Simonffy, Miercurea Ciuc

Premiile au fost oferite de Magazinul H2O și Schiuri Reghin și au avut o valoare totală de peste 5000lei.

După concurs, spectatorii și concurenții au continuat seara cu Get UNITED Party în ApresSki Bar Arena PLATOȘ Păltiniș:
DJ STF a dat startul petrecerii cu muzică specifică sporturilor de acțiune și a motivat lumea la dans.
DJ DEX a continuat petrecerea mixând muzică oldschool și newschool și a dat ritmul până la ore târzii în noapte.

Distracția și voia bună au fost prezente pe toată durata evenimentul. Oamenii veniți din toată țara s-au simțit bine, celebrând împreună noul sezon de iarnă la Arena PLATOȘ Păltiniș.

Mulțumim tuturor participanților pentru prezență și pentru atmosfera creată. Să ne revedem cu bine la evenimentele care condimentează plăcut sezonul de iarnă 2018-2019 și aduc acțiune la Arena PLATOȘ Păltiniș.