Preturi

Valabile în intervalurile: 01 - 24 Decembrie 2017 / 15 Ianuarie - 2 Februarie 2018 / 12 Februarie - 11 Martie 2018
Valabile în intervalurile: 25 Decembrie 2017 - 14 Ianuarie 2018 / 3 - 11 Februarie 2018
FOLOSIREA NECORESPUNZĂTOARE A CARDULUI DUCE LA CONFISCAREA ACESTUIA! Cardurile nu sunt transmisibile iar valoarea acestora nu se poate rambursa!
Copiii cu vârste cuprinse între 0-6 ani primesc un card gratuit și se va achita doar garanția cardului. Pentru copiii acestei categorii este necesară prezentarea unui card valabil al adultului, care îl însoțește pe schiuri, snowboard sau sanie. O cartelă adult = 2 carduri copii gratis. Această ofertă nu se aplică și taberelor.


CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE ȘI UTILIZARE A CARTELELOR SKIPASS

Prin achiziția unui card “Arena Platoș Pătiniș”, vizitatorul primește dreptul de a folosi toate mijloacele accesibile publicului de deplasare pe pârtii. Vă rugăm să vă informați la fața locului sau online despre ce tipuri de carduri pot fi achiziționate.

Prețul cardurilor nu depinde de câte lifturi sau pârtii sunt deschise, ci de lista actuală de prețuri. Din păcate, nu poate fi garantat că toate pârtiile vor fi practicabile sau că toate lifturile sunt deschise tot timpul.

Deținătorul cardului este responsabil pentru utilizarea corectă a acestuia.

Valoarea cardurilor (reprezentând garantia de 10 Ron/card) pierdute, furate, avariate intenționat sau confiscate NU va fi restituită.

Cardurile pierdute, furate sau avariate pot fi inlocuite numai in baza bonului fiscal si a chitanței emise cu seria si numărul de card achiziționat.

CAZURI DE FRAUDA SI BLOCAREA/CONFISCAREA CARTELEI

Cardurile nu sunt transmisibile

Cardurile sunt individuale și nu pot fi transmisibile unei alte persoane, cu excepția cardurilor de puncte. Folosirea unui card de mai mult de o persoană poate duce la anularea acestuia și/sau confiscarea lui.

Cardurile cu preț redus

Cardurile pentru copii, studenți și pensionari pot fi folosite numai de către persoana aflată în categoria de vârsta corespunzătoare. Folosirea unui card cu preț redus sau gratuit de către o persoană care nu are dreptul la reducere, poate duce la anularea acestuia și/sau confiscarea lui.

Cardurile de puncte

Cardurile de puncte pot fi transmise unei alte persoane: adulții pot transmite cardul atât copiilor, studentilor cât și pensionarilor; pensionarii pot transmite cardul doar altor pensionari, studenti și copii; copii pot transmite cardul doar copiilor.

Trecerea a două persoane simultan

Trecerea simultană a două persoane prin poartă cu un singur card poate duce la anularea acestuia și/sau confiscarea lui.

Folosirea necorespunzătoare a cardului duce la confiscarea acestuia!

FOLOSIREA NECORESPUNZATOARE A CARDULUI DUCE LA CONFISCAREA ACESTUIA!

Valoarea cardurilor pierdute NU va fi restituită și acestea vor fi înlocuite numai in baza chitantei si a bonului fiscal, achitand doar garantia cardului in valoare de 10 Ron/card.

Pentru cardurile de tip KeyCard (din plastic, reutilizabile) se va percepe o garanție în valoare de 10 lei. Această garanție se returnează la predarea cardului nedeteriorat. Pentru cardurile de unică folosință (din carton) nu se va percepe garanție.

Cardurile de tip KeyCard se utilizează prin apropierea de panoul din stânga al porții de acces. Cardurile de unică folosință se introduc cu codul de bare în jos în spațiul prevăzut, sub ecranul porții de acces.

La predarea cardului neavariat se va restitui garanția.

Restituirea valorii parțiale a cardului se va face doar în cazul unui accident de schi. Restituirea se va face doar pe baza prezentării unui certificat medical, emis de medic sau de spitalul în care a fost internat pacientul, si a bonului fiscal de la cumpararea lui din care trebuie să rezulte că deținătorul cardului nu mai poate practica schiatul din cauza rănilor sau leziunilor suferite.

Următoarele reduceri pot fi aplicate: 

  • Reducere de grup: grupurile organizate, începând de la 10 de persoane, primesc o reducere, conform listei de prețuri afișate. Toate cardurile trebuiesc achiziționate odata.
  • Copiii până la 6 ani (conform anului de naștere) primesc un card gratuit și se va achita doar garanția cardului. Pentru copiii acestei categorii este necesară prezentarea unui card valabil al adultului care îl însoțește.
  • Copiii cu varsta cuprinsa intre 6-11 ani (conform anului de naștere) beneficiază de o reducere conform listei de prețuri.
  • Studentii beneficiază de o reducere conform listei de prețuri, în baza prezentării carnetului de student vizat cu anul scolar in curs.
  • Pensionari beneficiază de o reducere conform listei de prețuri, în baza prezentării ultimului cupon de pensii.

TIPURI DE CARDURI

Cardurile de zi/zile

Cardurile de zi sunt valabile doar în ziua emiterii lor.

În Extra sezon cardurile de zi sunt valabile în zilele de Luni, Marți și Joi în intervalul orar 10:00 – 16:00, Miercuri și Vineri în intervalul orar 10:00-17:00.

Excepție fac cardurile de 1 zi sau 2 zile weekend: Sâmbătă, Duminică sau Sâmbătă + Duminică sunt valabile în intervalul orar 09:00 - 17:00.

Zilnic (Luni - Duminică) în perioadele de vârf de sezon 25.12.2017 – 14.01.2018 și 03-11.02.2018 cardurile sunt valabile în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Cardurile de nocturnă

Cardurile de nocturnă sunt valabile doar în ziua emiterii lor.

În extra sezon și perioada de vârf de sezon 2, 03 – 11.02.2018, cardurile de nocturna sunt valabile în zilele de Miercuri și Sâmbătă în intervalul orar 17:00-21:30.

În perioada de vârf de sezon 1, 25.12.2017 – 14.01.2018, cardurile de nocturnă sunt valabile zilnic (Luni-Duminică) în intervalul orar 17:00-21:30.

Începând cu data de 28 februarie 2018 și până la închiderea sezonului, nocturna nu va funcționa.

Cardurile de sezon

Cardurile de sezon sunt valabile în fiecare zi, conform programului Arena Platoș Păltiniș, pe toată durata sezonului curent. 

Cardurile de puncte

Cardurile de puncte sunt valabile de Luni până Duminică, în sezonul emiterii lor, până la epuizarea celor 30 de puncte sau 60 de puncte. 

O urcare valorează 4 puncte pentru telescaun pârtia A, 3 puncte pentru teleschi pe pârtiile A si B și 2 puncte pentru teleschi pe pârtia D și banda rulantă pe pârtia E.

Toate cardurile, de tip Key Card (din plastic), cu excepția celor de puncte, oferă un număr nelimitat de urcări pe perioada valabilității lor. 

 

Cardurile de unică folosință

Cardurile de unică folosință (din carton) sunt valabile pentru o singură urcare și/sau coborâre pentru telescaun.

ATENȚIE: Vă rugăm nu staționați în dreptul porții! După utilizarea cardului, vă rugăm să înaintați. Dacă este coadă, staționați doar înainte și după poartă. Dacă rămâneți în dreptul porții există riscul deducerii repetate de puncte și există riscul deteriorării cardului. În astfel de cazuri nu ne asumăm răspunderea pentru punctelor pierdute sau a cardurilor deteriorate. 

 

ÎN SITUAȚII DE FORȚĂ MAJORĂ SAU CONDIȚII METEO NEFAVORABILE, INSTALAȚIILE POT FI OPRITE DIN MOTIVE DE SIGURANȚĂ. ÎN ASTFEL DE CAZURI NU SE RETURNEAZĂ VALOAREA CARDURILOR.

La controale periodice ale angajațiilor S.C. Teleferic Cindrel S.R.L. trebuie prezentat cardul pentru verificarea valabilității. Deținătorii de „Swatch Access “, trebuie să prezinte ceasul pentru a putea fi citit.

 

S.C. Teleferic Cindrel S.R.L. nu răspunde, nu poate fi tras la răspundere și nu este obligat să restituie valoarea cardurilor pentru evenimente imprevizibile, cum ar fi vânt puternic, lipsa zăpezii, defecte imprevizibile la instalație sau orice alt eveniment rezultat din cauza condițiilor meteo, care rezultă în închiderea parțială sau totală a pârtiilor sau a instalațiilor de lifturi. De asemenea, S.C. Teleferic Cindrel S.R.L. nu răspunde, nu poate fi tras la răspundere și nu este obligat să restituie valoarea cardurilor pentru închiderea unei pârtii din cauza evenimentelor sportive organizate.

Din motive de siguranță este interzis accesul pe pârtii în afara orelor de lucru. După ora închiderii se va face o coborâre de control de către angajații S.C. Teleferic Cindrel S.R.L.

Toate persoanele, care apelează la serviciile descrise, schiază pe propria răspundere. Fiecare trebuie să se comporte în așa fel încât să nu pună în pericol sănătatea sau viața celorlalți și să nu avarieze sau să distrugă obiecte sau lucruri. Clientul are obligația de a-și adapta stilul de schiat la nivelul de cunoștiințe, teren, condițiile meteo și vizibilitate. De asemenea, fiecare are obligația de a respecta semnele de avertivare și instrucțiunile angajațiilor S.C. Teleferic Cindrel S.R.L.

Prin achiziția unui card sunteți de acord și ați luat la cunoștiință condițiile generale de vânzare și utilizare a cardurilor.

 

FOLOSIREA NECORESPUNZATOARE A CARDULUI DUCE LA CONFISCAREA ACESTUIA!

Valoarea cardurilor pierdute NU va fi restituită și aceste nu vor fi înlocuite.Pentru cardurile de tip KeyCard (din plastic, reutilizabile) se va percepe o garanție în valoare de 10 lei. Această garanție se returnează la predarea cardului nedeteriorat. (Cardul în sine reprezintă dovada achitării acestei garanții, nu se emite bon fiscal pentru garanție.)

Cardurile de tip KeyCard se utilizează prin apropierea de panoul din stânga al porții de acces. Pentru cardurile de unică folosință (din carton) nu se va percepe garanție. Cardurile de unică folosință se introduc cu codul de bare în jos în spațiul prevăzut, sub ecranul porții de acces.

La predarea cardului neavariat se va restitui garanția.

Restituirea valorii parțiale a cardului se va face doar în cazul unui accident de schi. Restituirea se va face doar pe baza prezentării unui certificat medical, emis de medic sau de spitalul în care a fost internat pacientul, din care trebuie să rezulte că deținătorul cardului Skipass nu mai poate practica schiatul din cauza rănilor sau leziunilor suferite.

Următoarele reduceri pot fi aplicate:

  • Reducere de grup: grupurile organizate, începând de la 10 de persoane, primesc o reducere, conform listei de preturi afisata mai sus. Toate cardurile trebuie achizitionate odata.
  • Copii până la 6 ani (conform anului de naștere) primesc un card gratuit și se va achita doar garanția cardului. Pentru copii acestei categorii este necesară prezentarea unui card valabil al adultului care îl însoțește.
  • Copii peste 6 ani (conform anului de naștere) beneficiaza de o reducere conform listei de prețuri.
  • Pensionari beneficiază de o reducere conform listei de prețuri, în baza prezentării ultimului cupon de pensii.