Preturi

Preturile sunt exprimate in RON

PVS Perioadă vârf de sezon

24.12.2016- 08.01.2017 și 04.02.2017 - 12.02.2017

Junior Day

In zilele de Miercuri 11, 18, 25 Ianuarie 2017 si 1, 15, 22 Februarie 2017, intre orele 14:00 - 21:30

Lunea lenesa

în extra sezon doar Pârtia D (Arena) e funcțională

*

Copiii cu vârste cuprinse între 0-6 ani primesc un card gratuit și se va achita doar garanția cardului. Pentru copiii acestei categorii este necesară prezentarea unui card valabil al adultului care îl însoțește pe schiuri, snowboard sau sanie. O cartelă adult = 2 carduri copii gratis.

**

Mai mult de 10 persoane, prin prezentarea unui tabel nominal stampilat de unitate scolara sau club sportiv

CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE ȘI UTILIZARE A CARTELELOR SKIPASS

Prin achiziția unui card Skipass “Arena Platoș Pătiniș”, vizitatorul primește dreptul de a folosi toate mijloacele accesibile publicului de deplasare pe pârtii. Vă rugăm să vă informați la fața locului sau online despre ce tipuri de carduri Skipass pot fi achiziționate.Prețul cardurilor Skipass nu depinde de câte lifturi sau pârtii sunt deschise, ci de lista actuală de prețuri. Din păcate, nu poate fi garantat că toate pârtiile vor fi practicabile sau că toate lifturile sunt deschise tot timpul.Deținătorul cardului este responsabil pentru utilizarea corectă a acestuia.Valoarea cardurilor pierdute, furate, avariate intenționat sau confiscate NU va fi restituită și acestea nu vor fi înlocuite. 

 

CAZURI DE FRAUDA SI BLOCAREA/CONFISCAREA CARTELEI

Cartelele nu sunt transmisibile
Toate cardurile (cu excepția cardurilor de puncte) sunt individuale și NU pot fi transferate unei alte persoane. Folosirea unui card de mai mult de o persoană poate duce la anularea cardului și/sau confiscarea lui.

Cartelele cu pret redus
Cardurile pentru copii și pensionari pot fi folosite numai de către persoana aflată în categoria de vârstă corespunzătoare. Folosirea unui card cu preț redus sau gratuit de către o persoană care nu are dreptul la reducere poate duce la anularea cardului și/sau confiscarea lui.

Cartelele de puncte
Cardurile cu puncte (care sunt transmisibile) sunt valabile doar în timpul sezonului în care au fost emise. Valoarea cardurilor expirate nu va fi restituită sau schimbată în alt sezon. Cardurile de puncte pot fi transmise unei alte persoane: adulții pot transmite cardul și copiilor și pensionarilor; pensionarii pot transmite cardul doar altor pensionari și copiilor; copii pot transmite cardul doar copiilor.Trecerea a doua persoane simultanTrecerea simultană a două persoane prin poartă cu un singur card poate duce la anularea cardului și/sau confiscarea lui.

FOLOSIREA NECORESPUNZATOARE A CARDULUI DUCE LA CONFISCA-REA ACESTUIA!

Valoarea cardurilor pierdute NU va fi restituită și aceste nu vor fi înlocuite.Pentru cardurile de tip KeyCard (din plastic, reutilizabile) se va percepe o garanție în valoare de 10 lei. Această garanție se returnează la predarea cardului nedeteriorat. (Cardul în sine reprezintă dovada achitării acestei garanții, nu se emite bon fiscal pentru garanție.)

Cardurile de tip KeyCard se utilizează prin apropierea de panoul din stânga al porții de acces. Pentru cardurile de unică folosință (din carton) nu se va percepe garanție. Cardurile de unică folosință se introduc cu codul de bare în jos în spațiul prevăzut, sub ecranul porții de acces.

La predarea cardului neavariat se va restitui garanția.

Restituirea valorii parțiale a cardului se va face doar în cazul unui accident de schi. Restituirea se va face doar pe baza prezentării unui certificat medical, emis de medic sau de spitalul în care a fost internat pacientul, din care trebuie să rezulte că deținătorul cardului Skipass nu mai poate practica schiatul din cauza rănilor sau leziunilor suferite.

Următoarele reduceri pot fi aplicate:

  • Reducere de grup: grupurile organizate, începând de la 10 de persoane, primesc o reducere, conform listei de preturi afisata mai sus. Toate cardurile trebuie achizitionate odata.
  • Copii până la 6 ani (conform anului de naștere) primesc un card gratuit și se va achita doar garanția cardului. Pentru copii acestei categorii este necesară prezentarea unui card valabil al adultului care îl însoțește.
  • Copii peste 6 ani (conform anului de naștere) beneficiaza de o reducere conform listei de prețuri.
  • Pensionari beneficiază de o reducere conform listei de prețuri, în baza prezentării ultimului cupon de pensii.