Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu - Liqui Moly

17.02.2018

Consulatul Republicii Austria la Sibiu, sub patronajul Ambasadei Austriei la Bucuresti, Primăriei Municipiului Sibiu și Consiliului Județean Sibiu, organizează în data de 17 Februarie 2018, începând cu ora 10:00, a VII-a ediţie a “CUPEI DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY”, competiție care va avea loc pe Partia B, a domeniului Arena Platos din Păltiniș, județul Sibiu.

Scopul acestei competiții este de a promova practicarea schiului - sport național austriac - în judetele din circumscripţia Consulatului Republicii Austria la Sibiu – Sibiu, Alba, Brașov, Mureș, Harghita, Covasna.

“CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY” este o competiție pentru amatori, însă sunt asteptați să se înscrie și să participe toți iubitorii acestui sport de iarnă. Înscrierea în competiţie este liberă, fără taxe de participare.

Numărul maxim al concurenților va fi de 150, înscrierea fiind facută în ordinea cronologica a primirii cererilor de înscriere, termenul limita fiind vineri, 02 februarie 2018, ora 17:00. Cei care se înscriu peste acest număr, vor fi trecuți pe o listă de așteptare separată si vor fi incluși in concurs in ordinea înscrierilor, in locul celor care, din diferite motive nu s-au prezentat în timpul regulamentar pentru ridicarea numerelor de concurs sau nu au putut sa ia parte la concurs. Persoanele din lista de asteptare vor putea intra in concurs doar pe locurile persoanelor din grupa in care se incadreaza.

Vă rugăm să citiți regulamentul concursului înainte de a va înscrie în competiţie. Termenul limită de înscriere este vineri, 02 februarie 2018, ora 17:00. Pentru mai multe informaţii, va rugăm accesaţi site-ul www.cupadeski.ro

Consulatul Austriei la Sibiu, prin Consulul Onorific – Domnul Andreas Huber, pe lângă participarea sa activă la viaţa economic, se implică şi în viaţa socială şi culturală a judeţului Sibiu, acest eveniment fiind o invitaţie pentru toţi cei ce iubesc sporturile de iarnă şi competiţia.

Contact: contact@cupadeski.ro

Înscrieri la: inscrieri@cupadeski.ro  sau Fax: (+40) 269 253 493