Air Adrenaline

Clubul Air Adrenaline a luat ființă în anul 1996, la inițiativa câtorva entuziaști ai mersului pe munte, cu un vis comun, acela de a zbura. S-a vrut a coaliza oamenii pasionați de zborul liber din Sibiu și a promova acest sport aflat la început de drum. În toți acești ani, Air Adrenaline reușește să țină steagul sus, doar prin efortul necondiționat al unui mic nucleu, prin organizarea de competiții de zbor liber, cursuri de inițiere și zboruri în tandem. Deși activitatea de bază a clubului este zborul cu parapanta, membrii clubului practică și alte sporturi outdoor, care au cel puțin un lucru în comun, mișcarea în natură.

Cursuri de initiere in zborul cu parapanta

  • Toate cursurile sunt sustinute de instructori calificati, certificati si atestati de catre Aeroclubul Romaniei.
  • Suportul teoretic de curs este in acord cu metodologia stabilita de catre autoritatile aeronautice abilitate sa emita reglementari in domeniu.
  • Clubul sportiv Air Adrenaline, pune la dispozitia cursantilor, echipamentul de zbor necesar parcugerii cursurilor : parapanta, seleta, casca.
  • La absolvirea cursurilor, se elibereaza certificate de absolvire, iar in urma trecerii examenului de licenta se elibereaza licenta de pilot aeronave ultrausoare – clasa parapanta.

 

Contact

Completezi formularul de contact de mai jos, sau ne suni direct la numerele afișate. Îti vom răspunde întotdeauna cu plăcere, la orice întrebare. Fie că vrei să zbori în tandem sau să urmezi un curs de inițiere, fie că vrei doar să petreci o zi cu noi la zbor, te așteptăm.

Club sportiv - Air Adrenaline
Str. Tipografilor nr. 18
550164 Sibiu RO
Telefon 1: +40 728 983 210 (Vali)
Telefon 2: +40 722 219 609 (Radu)
E-mail: contact@airadrenaline.ro