Sibiu Winter Challenge

20.12.2014

Sibiu Winter Challenge este un eveniment complex care îmbină activitățile specific sporturilor de iarnă cu distracția nocturnă, oferind participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport de iarnă (infrastructură sportivă, echipamente și îndrumare specializată) și mai mult, posibilitatea de entertainment pe ritmuri muzicale.

Concursurile de schi și snowboard sunt destinate copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 25 de ani.
Întrecerea la ambele categorii va consta într-o probă de slalom uriaș care se va desfăşura pe pârtia A de la Arena Platoș, în două manşe, respectând particularităţile de vârstă şi cunoştinţele tehnice ale celor înscriși în concurs.  Ca de obicei, nu vor lipsi premiile și surprizele pentru participanții la eveniment.

Înscrierile se vor face exclusiv online pe pagina evenimentului de pe site-ul www.pumaclub.ro începând de vineri, 12.12.2014, până joi, 18.12.2014.

Sibiu Winter Challenge se va încheia cu o petrecere organizată la Arena Platoș. Atmosfera incendiară de la ediția 2013, animată de concertul în aer liber al trupei Subcarpați, se va reedita și anul acesta în cadrul unui afterparty cu invitați de excepție, Gojira & Planet H. Așadar, începând cu ora 21.00 va debuta a doua parte a evenimentului la Arena Platoș – concertul incendiar Gojira & Planet H, precedat de warm up party cu DJ MikeOne.

Dupa petrecere punem la dispozitie Skibus cu plecare de la Arena Platos la ora 24:00 pe baza de rezervare online la adresa de e-mail: skibus@arenaplatos.ro


Proiectul Sibiu Winter Challenge, organizat de PUMA Club, este cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu.