Evenimente

SLIDE AND FREEZE

13.03.2016

Este competiția temerarilor. A celor care nu se tem de frig sau de pojghița de gheață de pe lac. Acelor care știu că se pot încălzi după, cu un shot de Jager. A celor care pot să își imagineze o construcție care să străbată în acvaplanare cei 10 metri lungime ai lacului. A celor care au curajul să treacă în viteză, pe schiuri sau pe placa de snowboard suprafața apei. Adevărații profesioniști neînfricați se bagă la Slide and Freeze.

Aflat la a 5-a ediție, evenimentul Slide and Freeze 2016 condimentează programul de anul acesta, începând cu o zi înainte cu un workshop pentru ambarcațiuni.

Înscrierile se fac exclusiv on-line până la data de 10 Martie 2016.

Program:
09:00 - 12:00 = confirmarea inscrierilor la Apres Ski Bar
13:00 = start concurs

Categorii de concurs:
- Jump & Freeze, 2 sărituri, se premiază cea mai bună figură executată în aer cu aterizare în apă cu snowboardul și cu schiurile
- Slide & Freeze, aquaplanare pe apă, format eliminatoriu prin reducerea distanței între start și bazin. Se premiază cea mai lungă alunecare pe schiuri și snowboard, femei și bărbați.
- Ambarcațiuni, individual sau pe echipe, se acordă puncte pentru creativitate, impresie artistică, alunecare pe zăpadă și aquaplanare. Pentru participanții la acestă categorie se organizează un workshop, Sâmbătă 12 Martie la Păltiniș Arena. Astfel, ultimele modificări, adaptări și teste ale ambarcațiunilor se vor efectua direct pe locație.

PREMII:

Best Slide Ski= 1 skipass sezon
Best Slide Snowboard = 1 skipass sezon
Best Slide Femei = premiu Brand Circus
Best Trick Ski = 1 skipass sezon
Best Trick Snowboard = 1 skipass sezon

Ambarcațiuni:
Loc 1. Voucere Hervis valoare 1 000 lei     Skipassuri de zi pentru toată echipa
Loc 2. Produse Brand Circus
Loc 3. Produse Brand Circus
Mențiune Femei:Produse Brand Circus