Árak

Az árak az alábbi időszakokra érvényesek: 2017 december 01 - 24 / 2018 január 15 - február 2 / 2018 február 12- március 11
Érvényességi időszak: 2017 december 25- 2018 Január 14 / 2018 február 3 - 11
A KÁRTYA NEM MEGFELELŐ HASZNÁLATA ANNAK VISSZAVONÁSÁHOZ VEZET! A kártyák névreszólóak, ezek ára pedig nem téríthető vissza!
Azok a gyerekek, akik a0-6 éves korosztályba tartoznak, ingyenes kártyát kapnak , amelyek esetében csak a kártya utáni garanciát kell befizetni. Az ehhez a korosztályhoz tartozó gyerekek számára kötelező felmutatni a sízés, hódeszkázás vagy szánkózás során a gyerek kíséretét biztosító felnőtt személy érvényes kártyáját. Egy felnőtt kártya = 2 ingyenes kártya gyerekek számára Ez az ajánlat táborok esetén nem érvényes.


A SÍBÉRLET (SKIPASS) ÉRTÉKESÍTÉSÉRE ÉS HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Az “Arena Platoș Păltiniș” Skipass bérleti kártya megvásárlása által a látogató jogosultságot nyer a nagyközönség számára hozzáférhetővé tett összes eszköz rendeltetésszerű használatára. Kérjük, tájékozódjon a helyszínen vagy az interneten keresztül a megvásárolható síbérletek típusairól. A Skipass kártyák ára független attól, hogy az adott pillanatban hány sífelvonó vagy sípálya használatára van lehetőség, ez mindig az aktuális árlista függvénye. Sajnálatos módon nem tudjuk azt előre szavatolni, hogy minden sípálya vagy felvonó állandóan használható legyen. A kártya birtokosa felelősséggel tartozik a kártya megfelelő használatáért. Az elvesztett, ellopott, szándékosan tönkretett vagy elkobzott kártyák ára NEM kerül visszatérítésre és nem is helyettesítik azokat.

CSALÁS ESETE ÉS A KÁRTYA BLOKKOLÁSA/ELKOBZÁSA

A kártyák személyre szólóak.
Minden egyes kártya (a pontgyűjtő kártyák kivételével) személyre szóló és így NEM ruházható át más személyek részére. Egy kártyának több személy általi használata a kártya érvénytelenítéséhez és elkobzásához vezethet. 

Kedvezményes árú kártyák

A gyermek- és a nyugdíjas kártyák kizárólag az említett korosztályokhoz tartozó személyek által használhatók. Kedvezményes árú kártyák használata kedvezményre jogosulatlan személyek által a kártya érvénytelenítését és/vagy elkobzását eredményezheti.

Pontgyűjtő kártyák

A pontgyűjtő kártyák (ezek átadhatók más személyek részére) csak arra a szezonra érvényesek, amelyben kibocsátották őket. A lejárt kártyákon felhalmozott értéket nem térítik vissza a felhasználónak és ezek nem is válthatóak be egy későbbi szezon során.  A pontgyűjtő kártyák használata átruházható más személyek részére: a felnőttek átadhatják kártyáikat a gyermekek és a nyugdíjasok részére, a nyugdíjasok csak nyugdíjasok, illetve gyermekek részére, míg a gyermekek csak gyermekek részére adhatják át a kártyáikat. Két személy egyidejű belépése Két személynek a kapun keresztül történő egyidejű belépése egyazon kártyával a kártya érvénytelenítéséhez és/vagy elkobzásához vezethet.

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK 

A kártya megvásárlása által egyidejűleg elfogadja és tudomásul veszi a bérlet/kártya megvásárlására és használatára vonatkozó általános feltételeket és egyben elfogadja, hogy a Păltiniș-i Platoș Arena  Sí és Szabadidő Központ  csapata saját szolgáltatások és termékek hirdetésének céljára felhasználhassa az Ön adatait, mint például:

- reklám-, marketing, valamint a szolgáltatásokra és termékekre vonatkozó ajánlatok és üzenetek továbbításának céljaira.

A Păltiniș-i Platoș Arena  Sí és Szabadidő Központ által szervezett tevékenységeken és eseményeken való részvétel az ügyfél előzetes és kifejezett beleegyezését jelenti annak vonatkozásában, hogy az Ügyfél család- és keresztneve/fényképe (fénykép vagy videofelvétel) nyilvánosságra hozható bármely kommunikációs eszközön, a jelenleg hatályos törvénykezés által előírt feltételeknek megfelelően, valamint a Păltiniș-i Platoș Arena  Sí és Szabadidő Központ  reklámanyagaiban díjmentesen felhasználható.   

Az ügyfél visszavonhatja erre vonatkozó beleegyezését egy írott megkeresés útján, melyet vagy a társaság székhelyére, vagy az alábbi email címre továbbíthat: contact@arenaplatos.ro.

 

A KÁRTYA NEM MEGFELELŐ HASZNÁLATA ANNAK ELKOBZÁSÁHOZ VEZET!

Az elvesztett kártyák értéke NEM kerül visszatérítésre és nem is helyettesítik azokat.  A KeyCard típusú kártyák (újból felhasználhatóak, műanyagból) esetén 10 lej értékű garanciát számolunk fel. Ezt a garanciát a kártyák sérülésmentes visszatérítése esetén visszatérítjük. (A kártya birtoklása önmagában a garancia előzetes kifizetését igazolja, a garancia átvételéről nem adunk ki pénztári bizonylatot.)

A KeyCard típusú kártyákat a bejárati kapu mellett baloldalon található panelhez közelítve kell használni. Az egyszer használatos (kartonból készült) kártyák esetén nem kell garanciát fizetni. Az egyszer használatos kártyákat a vonalkóddal lefele fordítva kell beilleszteni a megfelelő kártyaolvasó nyílásba, a bejárati kapu alatti olvasóernyőnél.

A kártyák sérülésmentes visszajuttatása esetén a garanciát az ügyfél visszakapja.

A kártya értékének részleges visszatérítésére csak síbaleset bekövetkezése esetén kerülhet sor. A visszatérítés csak az orvosi igazolás felmutatása esetén lehetséges, melyet a beteget fogadó kórházi intézmény bocsátott ki, és amelyből kiderül, hogy a Skipass tulajdonosa a baleset következtében elszenvedett sérülésekből kifolyólag nem folytathatja a továbbiakban a síelést.

Az alábbi árengedmények alkalmazhatók:

Csoportos kedvezmény: legalább 10 tagból álló szervezett csoportok a fenti árlistán feltüntetett mértékű kedvezményben részesülnek. Mindenik kártyát egyidejűleg kell megvásárolni.

A 6 évnél fiatalabb gyermekek (születés éve alapján) egy ingyenes kártyát kapnak, mely esetében csupán a garanciát kell kifizetni. Az ehhez a korosztályhoz tartozó gyermekek számára kötelező felmutatni a gyermek kíséretét biztosító felnőtt személy érvényes kártyáját.

A 6 évnél fiatalabb gyermekek (születés éve alapján) esetében az árlistán szereplő kedvezmények alkalmazandók.

A nyugdíjasok esetében az árlistán szereplő kedvezmények alkalmazandók, melyeknek feltétele az utolsó nyugdíjszelvény felmutatása.