Árak

ÁLTALÁNOS SKIPASS KÁRTYA ELADÁSI ÉS HASZNÁLATI FELTÉTELEK

Egy “Arena Platos” Skipass kártya vásárlásakor, a látogató használati jogot kap minden, a nyivánosság számára hozzáférhető eszközre melyek a pályán való közlekedést lehetővé teszik. Kérjük sziveskedjenek a helyszínen vagy online érdeklődni milyen tipusú Skipass kártyát vásárolhatnak meg.

A Skipass kártyák ára nem attól függ hogy hány playa vagy felvonó van megnyitva hanem au aktuális árlistától. Sajnos nem garantálhatjuk hogy minden pálya vagy felvonó minding használható legyen.

A kártya tulajdonosa felelős a helyes haszálatáért.
Az elveszített, ellopott, akarattal megrongált vagy visszavont kártyák értéke nem visszatéríthető és ezeket nem cseréljük be.

A KÁRTYA HELYTELEN HASZÁLATA ENNEK VISSZAVONÁSÁRA VEZET!

Az elveszített kártyák értéke nem visszatéríthető és ezeket nem lehet becserélni.

A KeyCard tipusú kártyákért (műanyag, újrahasználható) egy 10 lejes garanciát szedünk be. Ezt a garanciát visszaadjuk a nem megrongált kártya leadásakor. (A kártya maga jelképezi a garancia kifizetését, nem bocsátunk ki kasszajegyet a garancia beszedéséért.)

A KeyCard tipusú kártyákat a bemeneti ajtó bal oldali tábla közelében kell használni. Az egyedi használatú kártyákért (karton) nem fizetendő garancia. Az egyedi használatú kártyákat a vonalkóddal lefele kell bevezetni a bemeneti ajtó tábla alatti lyukba.

A nem megrongált kártya leadásakor a garancia visszatérytődik.

A kártya értékének részleges visszafizetése csak baleset esetében történhet. A visszafizetés egy orvosi lap bemutatása után történik amit a korház ahová a betek be let utalva vagy a kezelőorvos állított ki, melyben le van írva hogy a baleste által okozott sebek és sérülések miatt a Skipass tulajdonosa nem sízhet többé.

A következő kedvezményeket ajánljuk:

  • Csoport kedvezmény: a több mint 10 személyes szervezett csoportoknak a fenti lista szerinti árleszállítást ajánljuk. Az összes kártyát egyszerre kell megvásárolni.
  • A gyerekek, 6 éves korig (a születési év szerint) egy ingyenes kártyát kapnak és csak a kártya garanciát kell kifizessék. Az ezeket a gyerekeket kísérő felnőtt egy érvényes felnőtt kártyát kell bemutasson.
  • A 6 éven felüli gyerekek (a születési év szerint) a fenti lista szerinti kedvezményt kapják.
  • A nyugdíjasok a fenti lista szerinti kedvezméyt kapják, abban az esetben ha egy nyugdíj szelvényt mutatnak be.

KÁRTYA TIPUSOK:

A napi kártyák
A napi kártyák  csak a kibocsátási napon elérhetőek. Az Extra szezonban a napi kártyák csak Hétfőn,Kedden,Csütörtökön elérhetőek 10:00 – 16:00 órák között. Szerdán és Pénteken 10:00-17:00 orák között. Kivételt tesznek az 1 napos,illetve 2 napos kártyák :Szombat,Vasárnap vagy Szombat+ Vasárnap,melyek 09:00-17:00 órák között elérhetőek.Naponta,Hétfő-Vasárnap, csúcs szezonban(2015.12.19-2016.01.10, 2016.02.06-14) a kártyák 09:00-17:00 órák között elérhetőek.

Az éjszakai kártyák

Az éjszakai kártyák csak a kibocsátási napon elérhetőek 17:00-22:00 órák között.2016 február 29-től kezdödően a szezon végéig,az éjszakai kártya nem fog működni.

Heti kártyák
A Heti kártyák legfeljebb 5 napot elérhetőek Hétfőtől Péntekig azon a héten melyen kiadták,9:00-17:00 órák között.A csúcs szezonban(2015.12.19-2016.01.10, 2016.02.06-14) 9:00-17:00 órák között Szerdán és Pénteken 10:00-16:00 órák között Hétfőn,Kedden és Csütörtökön(2016.01.11-2016.02.05 & 2016.02.15-29)

Szezon kártyák
A szezon kártyák mindennap elérhetőek,9:00-22:00 órák között az egész jelenlegi szezon folyamán.

Pontos kártyák
A pontos kártyák 9:00-22:00 órák között, Hétfőtől Péntekig, érhetőek el,a 30,illetve 60 pontok elhasználásáig.Egy felmenés 4 pontot ér a libegővel az A lejtőn,3 pontot ér az A,B1,B2 lejtői felmenés és 2 pontot ér a D lejtői felmenés.

A 30 pontos kártya 10 A,B1,B2 lejtői felmenést ér vagy 15 D lejtői felmenést ér vagy kombinált felmenésekre használható a 4 lejtőn.

A 60 pontos kártya 15 libegői felmenést ér az A lejtőn vagy 20 felmenést ér az A,B1,B2 lejtőn vagy 30 felmenést ér a D lejtőn vagy kombinált felmenésekre használható a 4 lejtőn.

Az összes Key Card tipusú kártya(műanyag),a pontos kártyák kivételével,végtelen számú  felmenést bíztosit.

Egyetlen használatú kártyák
Az egyetlen használatú kártyák(karton) csak egyetlen felmenésre vagy/és lemenésre  használhatóak.

Vigyázat:Ne maradjatok a kapu előtt!A kártya használata után menjenek át a kapun!(Ha hosszú a sor,csak a kapu előtt és után legyenek).Ha a kapu mellett vannak, fennáll a veszélye annak,hogy a pontok elfogyanak  és fennáll a veszélye a kártya elromlásának.Az ilyen esetekben nem vagyunk felelősek az elveszett pontokért  és az elromlott kártyákért.

VIS MAJOR ESETÉBEN VAGY KEDVEZŐTLEN IDŐJÁRÁSI VISZONYOKBAN A BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI OKBÓL LE LESZNEK ÁLLÍTVA. EBBEN AZ ESETBEN NEM FIZETHETŐ VISSZA A KÁRTYÁK ÉRTÉKE.

A S.C. Teleferic Cindrel S.R.L. időszakos ellenőrzésekor a Skipass érvényes kártyát be kell mutatni az érvényesség ellenőrzéséért. „Swatch Access“ tulajdonosa, az órát be kell mutassa hogy le lehessem olvasni.

S.C.Teleferic Cindrel S.R.L. nem felelős és nem lehet felelőségre vonni és nem kényszeríthető hogy a kártyák értékét visszafizesse nem előrelátható esemányek esetében, mint például erős szél, hóhiány, a berendezés nem előrelátható meghibásodása vagy bármilyen más, az időjárásnak köszönhető esemény melynek következtében a pályákat vagy a felnonókat teljesen vagy részlegesen be kell zárni. Ugyanakkok, S.C. Teleferic Cindrel S.R.L. nem felelős és nem lehet felelőségre vonni és nem kényszeríthető hogy a kártyák értékét visszafizesse amikor a pályák be vannak zárva sportesemények szervezésekor.

Biztonsági okokból a pályára tilos bemenni a munkaórákon kivül. A zárási óra után egy vizsgálati lejövetelt tesznek a S.C. Teleferic Cindrel S.R.L alkalmazottai.

Minden olyan személy mely a fent leírt szolgáltatásokban részesül saját felelőségén síel. Mindenki úgy kell viselkedjen hogy ne veszélyeztesse mások egészségét vagy életét és ne rongáljon meg eszközöket vagy tárgyakat. Mindenkinek kötelessége van síezési stilusát a tudási szintjéhez és a sípályához, az időjárási viszonyokhoz és a látási viszonyokhoz alkalmazza. Ugyanakkor, mindenkinek kötelessége hogy betartsa a figyelmeztető jeleket és a S.C. Teleferic Cindrel S.R.L alkalmazottak útmutatásait.

A Skipass kártya megvásárlásakor beleegyezik és a tudomásul veszi a Skipass kártyák általános adásvételi és használati feltételeit.

Köszönjük.
S.C. Teleferic Cindrel S.R.L.