Events

Miss Bikini

08.03.2015

E frumoasă, e rapidă și e foarte îndemânatică. E viitoarea Miss Bikini, un eveniment pe care nu ai voie să îl ratezi. Știm, un asemenea concurs pare greu de crezut. Dar anul trecut l-am văzut cu ochii noștri și, pe cuvânt de cercetaș, așa ceva nu mai vezi niciunde pe pârtiile din România. Oare ce își dorește următoarea câștigătoare, pacea mondiala?

Inscrierile se fac pe e-mail la adresa: concurs@arenaplatos.ro sau in Apres Ski in dimineata concursului incepand cu ora 10:00.

Miss Bikini 2015 este un eveniment organizat de Arena Platos si Miss TV!

Va asteptam pe partie!


Cum a fost la Miss Bikini anul acesta?

                                      Andreea Marcu este noua Miss Bikini Păltiniș Arena

11 concurente s-au aliniat astăzi la startul celui mai așteptat concurs al sezonului în complexul de ski și snowboard Păltiniș Arena din Păltiniș, Miss Bikini, organizat în colaborare cu Miss TV. Majoritatea concurentelor provin, după cum era de așteptat, din Sibiu, însă anul acesta, în concurs s-au înscris și fete din Mediaș și Brașov. La cinci ani fiecare, cele mai tinere concurente, Emilly și Timeea, au smuls cele mai multe aplauze la prima probă, cea de defilare pe catwalk, o pasarelă creată din zăpadă și acoperită, evident, cu un covor roșu. A urmat proba de slalom paralel, unde concurentele au avut de parcurs un traseu de aproximativ 300 de metri, printre jaloane, îmbrăcate doar în costum de baie. A treia probă a fost, ca de fiecare dată, cea mai dificilă. Pornirea snowmobilului le-a dat mari bătăi de cap fetelor, însă, față de ediția de anul trecut când o singură fată a reușit să îl pornească din prima, anul acesta au fost nu mai puțin de patru fete care au reușit să facă motorul snowmobilului să huruie după prima încercare.

A patra probă din concurs a fost una de măiestrie și îndemânare, mai ales după câteva păhărele de băutură. Fiecare concurentă a trebuit să aleagă o mitralieră sau o pușcă cu lunetă de airsoft și să nimerească din cinci încercări cele trei ținte aflate la 15 metri distanță. Cu adevărat instinct de vânător, fetele au bifat cu brio proba. Probele de întrebări și răspunsuri și de talent au fost, însă, cele mai apreciate de sutele de oameni adunați să vadă concursul. S-a cântat mult, s-a croșetat un papion, s-a făcut un portret al MC-ului Cosmin Tudoran și, mai ales, Andreea Marcu a uimit întreaga asistență cu un scurt număr de yoga, "să vă arăt ce poate face corpul vostru", după cum spunea chiar ea.

Toate concurentele au primit premii din partea sponsorilor concursului. Luana Cherecheș, ocupanta locului III, a câștigat un bilet de patru zile la Electric Castle, la fel ca și ocupanta locului secund, Ligia Anton. Iar Andreea Marcu va pleca într-un citybreak la alegere între Budapesta și Praga oferit de sponsorul principal, TUI Travel Center. TUI Travel Center a oferit și reduceri substanțiale la pachetele turistice tuturor concurentelor. De asemenea, ocupantele primelor cinci locuri au câștigat un zbor cu elicopterul oferit de Păltiniș Arena și Dunca Expediții iar toate concurentele au primit vouchere la fittnes, spa, tratamente cosmetice și hair cuts din partea partenerilor evenimentului, Aria Sport, Paul Paralescu MOD Hairdressers, precum și produse de la Circus Brands și Switch Shop.